Обид за уривање на Гинисовиот рекорд за најдолга радио емисија

Обид за уривање на Гинисовиот рекорд за најдолга радио емисија

04.11.2012 – 07.12.2012 година, во чест на 20-тиот роденден на Супер радио.
Сашо Митан и Жанко ЗШ Голабоски – 74 часа и 51 минута.

Creative: Saso Mitan