Овој човек има стил, вози Citroën

Овој човек има стил, вози Citroën

Под слоганот „Овој човек има стил, вози Citroën“, акцијата е организирана и спроведена во октомври 2016 година за InsideAuto, локалниот дилер на возилата од гамата на Citroën.
Creative: Saso Mitan