NUMB – Tribute to Pink Floyd

NUMB – Tribute to Pink Floyd

Комплетна организација на промоцијата на проектот NUMB – Tribute to Pink Floyd, настанот кој го одбележа летото 2018-то во Охрид. најголемите хитови на култната англиска четворка, преработени од 11 врвни музичари од Охрид и Струга – Димитри Алчев (гитара и вокал), Анатоли Арнаудоски (гитара), Ѓорѓи Калајџиевски (тапани), Владимир Кречоски (бас гитара), Никола Јосифоски (сајзери), Ангелко Јовчески (перкусии), Горан Папазоски (саксофон), Ѓоко Танески (вокал) и Ана Костадиновска, Сара Николовска и Весна Илиќ Павловска како пратечки вокали. Изработка на лого, промотивни материјали, дистрибуција и промоција на комплетниот настан.

Creative: Saso Mitan