„Совршен ден“ за Денот на вљубените

„Совршен ден“ за Денот на вљубените

За денот на вљубените, во 2016-та година беше организиран „Совршен ден“ за Светлана и Христијан Аврамоски кои беа најсреќни да бидат избрани во акцијата која беше организирана претходно.
Проектот беше креиран за охридските „Тамаро“ маркети.
Creative: Saso Mitan